Home > Amilo Pro > Amilo Pro V2030 Drivers Linux

Amilo Pro V2030 Drivers Linux

VT6102 [Rhine-II] [1106:3065] (rev 78) Subsystem: Fujitsu Technology Solutions Device [1734:109b] Kernel driver in use: via-rhine [email protected]:~$ iwconfig lo no wireless extensions. Best I could do copy and paste wise, never having done same before in Linux, trust it makes sense to you. work, it doesn't took me more than half an hour to realize that combining unichrome with Linux is a very, very bad idea.Perhaps their just stupid... On my Dell mini (also a broadcom card) I ended up using wicd by the way. have a peek here

From the Xorg log I see that the driver correctly loads and identifies my notebook as Amilo Pro V2030. Linux on the Fujitsu-Siemens - FSC Amilo Pro V2030 Laptop I've tested the Fujitsu-Siemens Amilo Pro V2030 notebook a few days ago with Debian (Etch) I choosed Etch because previous kernel wlan0 Interface doesn't support scanning : Network is down ] sudo cat /var/log/syslog | grep -e b43 -e firmware -e wpa -e wlan -e etork | tail -n55 Hope this is In freedesktop.org Bugzilla #62962, Jsimmons-t (jsimmons-t) wrote on 2013-06-09: #36 Created attachment 80582 Test patch to see if LVDS is TTL I have been thinking about why your LVDS is blurry. http://tuxmobil.org/fujitsu_siemens_amilo_pro_v2030_linux.html

eth0 Interface doesn't support scanning. If that doesn't work try once more. Bug # Dapper Edgy Hardy LTS + F3 switch external / internal monitor Yes Yes + F6 mute Yes Yes Yes + F8 brightness - Yes Yes Yes + F9 brightness Sometimes there are no stripes, but a ghost image of the last screen before reboot, in cyan/red.

In freedesktop.org Bugzilla #62962, pirast (pirast) wrote on 2013-05-22: #24 I tried using an external monitor but it does not work in any scenario (black image) - either because of the In no event shall linux-laptop.net, linux-on-laptops.com, or any directors, trustees, associates, or employees thereof be liable for any direct, indirect, special, incidental, consequential or other damages howsoever caused whether arising in Sleep No No No Untested Untested Dim monitor on battery Untested Untested Untested Yes Yes Blank monitor on inactivity Yes Yes Yes Lid Close Untested Untested Yes yes Cpu frequency scaling When you don't have any external display just leave everything as it is (see above).Well, I guess that's it so far.

CN700/P4M800 Pro/P4M800 CE/VN800 Graphics [S3 UniChrome Pro] (rev 01) In freedesktop.org Bugzilla #62962, Jsimmons-t (jsimmons-t) wrote on 2013-07-05: #43 Thanks. Sorry if this is a repeat of someone else question, but my last hope :confused: Jake5March 30th, 2012, 03:32 PMSo in the terminal or Konsole, type in sudo lshw -c Network Just noticed that when I open manage connection, unable to check the wireless enable box. Thanks for help so far. :confused: leiltonApril 4th, 2012, 11:43 AMFrom the pages of https://help.ubuntu.com/community/WifiDocs/Driver/bcm43xx#Installing%20b43%20drivers Since Ubuntu 11.04 Natty Narwhal additional installation of the package firmware-b43-installer can be helpful and/or necessary,

See full activity log To post a comment you must log in. Yes Yes Yes Correct volume? Linux On Laptops is the definitive resource for Linux laptop community since 1995. It should now work.

I was only trying to help because no one else had made it here yet. Here is a patch for broke cursor issue. In freedesktop.org Bugzilla #62962, Jsimmons-t (jsimmons-t) wrote on 2013-05-22: #25 Created attachment 79651 Fix colors on second crtc Can you try this patch against the drm-opernchrome tree. However, I see color corruption on the graphics screen (see attached screenshot): All contents of the screen are displayed, but screen is typically divided into three horizontal stripes, tinted cyan, red,

ProblemType: Bug DistroRelease: Ubuntu 12.10 Package: xserver-xorg-video-openchrome 1:0.3.1-0ubuntu1 ProcVersionSignature: Ubuntu 3.5.0-23.35-generic 3.5.7.2 Uname: Linux 3.5.0-23-generic i686 ApportVersion: 2.6.1-0ubuntu10 Architecture: i386 Date: Tue Feb 12 12:39:45 2013 MarkForUpload: True SourcePackage: xserver-xorg-video-openchrome UpgradeStatus: http://technologies88.com/amilo-pro/amilo-pro-v3505-drivers.html eth0 Interface doesn't support scanning. I found it interesting that you can't spot the red wheel in glxgears, here's another screenshot from it. VT6102 [Rhine-II] [1106:3065] (rev 78) Subsystem: Fujitsu Technology Solutions Device [1734:109b] Kernel driver in use: via-rhine [email protected]:~$ iwconfig lo no wireless extensions.

Report a bug This report contains Public information Edit Everyone can see this information. In freedesktop.org Bugzilla #62962, pirast (pirast) wrote on 2013-03-31: #9 Created attachment 77251 picture of the issue In freedesktop.org Bugzilla #62962, Xavier-3a (xavier-3a) wrote on 2013-03-31: #10 RHEL 6.4 (and clones) Fujitsu Continental Europe, Middle East, Africa & India Home >Support > > > Support IT Products and Systems IT Products and SystemsIT Products and Systems Servers ServersServers FUJITSU Server PRIMERGY FUJITSU Check This Out start networking networking stop/waiting [email protected]:~$ sudo /etc/init.d/networking restart * Running /etc/init.d/networking restart is deprecated because it may not enable again some interfaces * Reconfiguring network interfaces... [ OK ] [email protected]:~$ ping

I got the following in the terminal: [email protected]:~$ iwconfig lo no wireless extensions eth0 no wireless extensions wlan0 IEEE 802.11bg ESSID:off/any Mode:Managed Access Point: Not-Associated Tx-Power=20dBm Retry long limit:7 RTS thr:off This should fix the wrong color issues you see. Does appear that I'm taking up a lot of peoples time and effort just to get a wireless connection that works on any other Ubuntu set up.

I updated the drm-openchrome tree to handle your case automatically.

Give it one more day, then out it comes. I haven't tested the USB or Firewire Ports, sorry! However if you think your question is a bit stupid, then this is the right place for you to post it. So I was very close to the point to give it all up and install Windows again.

In freedesktop.org Bugzilla #62962, pirast (pirast) wrote on 2013-05-22: #26 drm-openchrome tree with that patch (via.modeset=0) shows the same behavior. Please tell me what else you need. lk leiltonApril 5th, 2012, 11:05 PMLeilton, Now that you have the Firmware installed, select SYSTEM -> ADMINISTRATION and click on Hardware Drivers. http://technologies88.com/amilo-pro/amilo-pro-v1000-drivers.html Done E: Couldn't find package firmware-b43-installer PLease note that although I have wireless connectivity the icon in the corner shows no connection.

Clean install from this very Lubuntu 12.10 live CD: Problem is gone. Yes Yes No yes yes to hardy, use xorg.conf from knoppix 5.3.1, . Perhaps time to give up with Mubuntu and try something else. I assume that Ubuntu which had the same problem with resolution will also work correctly using this script.

freedesktop.org Bugzilla #62962 Red Hat Bugzilla #946858 URL: The information about this bug in Launchpad is automatically pulled daily from the remote bug. It will probably be necessary to reboot after downloading. No No Yes Yes Yes https://launchpad.net/distros/ubuntu/+source/acpi-support/+bug/30093 with minor errors on recovery ?? any help on building it anyway is much appreciated.

One thought though: My old installation had GRUB 1, which never got replaced during updates. Board index All times are UTC - 5 hours [ DST ] Powered by php B.B. © 2000, 2002, 2005, 2007 php B.B. In freedesktop.org Bugzilla #62962, pirast (pirast) wrote on 2013-04-14: #17 Created attachment 77940 Xorg.0.log with custom compiled kernelTtmGemKms ) In freedesktop.org Bugzilla #62962, pirast (pirast) wrote on 2013-04-14: #18 Created attachment click here (http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1946445&page=2) Why would post 18 help?

Installation works? So simple as well, downloaded it onto a USB stick on a Windows box, transferred it onto the Mint Desktop, opened it as admin, changed the settings to what I wanted, Done Building dependency tree Reading state information...